bastutunna gran

PRYD TRÄDGÅRDEN MED en bastutunna!

Unika och Hållbara Bastutunnor i Planktimmer: En Äkta Smak av Traditionell Bastulivsstil

Välkommen till vår exklusiva kollektion av färdigmonterade bastutunnor i planktimmer. Om du drömmer om en bastuupplevelse som är både rustik och äkta, har du kommit rätt. Våra bastutunnor erbjuder en plats för avkoppling, värme och frid i en charmig design som framkallar en känsla av tradition och välbehag. Oavsett om du föredrar en stående eller liggande variant, erbjuder vi det bästa av båda världar.

Varför Våra Bastutunnor i Planktimmer är Oöverträffade:

1. Hållbart Planktimmer: Våra bastutunnor är tillverkade av noggrant utvalt planktimmer av högsta kvalitet. Planktimmret är handplockat för sin hållbarhet och skönhet, vilket ger dig en bastu som är gjord för att vara med dig under många år framöver.

2. Traditionell Design, Modern Komfort: Våra bastutunnor är skapade för att förena tradition med modern komfort. Den liggande modellen är perfekt för avkoppling med vänner och familj, medan den stående varianten ger en mer äventyrlig och traditionell upplevelse. Oavsett vilken du väljer, kan du förvänta dig genuin bastulivsstil.

3. Färdigmonterade för Bekväm Användning: Vi har gjort det enkelt för dig – våra bastutunnor levereras färdigmonterade och är redo att användas. Inget krångel med byggnation eller tidskrävande installationer. Du kan snabbt komma igång med din bastuupplevelse.

4. En Hälso- och Välbefinnandeoas: Bastutunnor har varit en del av traditionell bastulivsstil i generationer, och med goda skäl. De erbjuder möjligheten att koppla av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar. Med våra bastutunnor kan du skapa din egen oas för hälsa och välbefinnande hemma.

5. Personliga Anpassningar: Vi förstår att varje kund är unik, och därför erbjuder vi möjligheten att anpassa din bastutunna efter dina önskemål. Från träfärger till inredningsdetaljer kan du skapa den perfekta bastuupplevelsen som passar din smak.

Ta steget in i en värld av bastulivsstil och autentisk avkoppling med våra bastutunnor i planktimmer. Kontakta oss idag för att utforska våra olika modeller och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta bastutunnan som kommer att bli en favoritplats för dig och dina nära och kära.

våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30