Oval bastustuga

EN OVAL BASTUSTUGA ÄR ÄKTA LYX

Upplev Lyx och Hållbarhet i Vår Exklusiva Ovala Bastustuga i Thermowood Planktimmer

Välkommen till en värld av överlägsen avkoppling och elegans med vår exklusiva färdigmonterade ovala bastustuga tillverkad i det exklusiva planktimmret Thermowood. Denna bastustuga är inte bara en byggnad; den är en smakfull fusion av tradition, modern teknik och lyx. Här är varför den är det ultimata valet för den som söker det allra bästa.

Varför Vår Ovala Bastustuga i Thermowood Är en Sann Mästerverk:

1. Thermowood Planktimmer: Vi använder enbart det exklusiva Thermowood planktimret som inte bara är vackert utan också otroligt hållbart. Thermowood har genomgått en speciell värmebehandlingsprocess som gör träet motståndskraftigt mot röta och försäkrar att din bastustuga inte bara behåller sin skönhet utan även sin integritet över tid.

2. Tidsenlig Design med Modern Touch: Vår ovala bastustuga kombinerar en tidlös form med moderna bekvämligheter. Den ergonomiska ovala formen ger en rymlig och inbjudande atmosfär, medan skiljeväggen i härdat glas inte bara ger en känsla av rymd utan också en touch av exklusivitet.

3. Stabilitet och Stillastående Elegans: Det Thermowood planktimmer vi använder rör sig inte med tiden, vilket säkerställer att din bastustuga förblir stabil och i perfekt skick år efter år. Dess ovala form ger en sensationell estetik, och bastustugan kommer att vara en prydnad i din trädgård eller på din tomt.

4. Lyxig Behandling Invändigt och Utvändigt: Denna bastustuga är inte bara vacker – den är behandlad invändigt och utvändigt för att skydda träet mot elementens påverkan. Det innebär att din bastustuga kommer att vara lika vacker och hållbar både på insidan och utsidan.

5. En Plats för Total Avkoppling: Stig in i vår ovala bastustuga och låt värmen och doften av Thermowood omfamna dig. Här kan du slappna av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar i en atmosfär av ren välbefinnande och lugn.

Denna bastustuga är inte bara en byggnad – den är en investering i ditt välbefinnande och en deklaration av stil. Ge dig själv förmånen att äga en bastustuga som inte bara är vacker idag, utan även i många år framöver. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en oval bastustuga i Thermowood planktimmer som är en sann källa till glädje och frid.

thermowood

Gran

CLT

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30