Oval bastustuga

EN OVAL BASTUSTUGA ÄR ÄKTA LYX

Upplev Lyx och Hållbarhet i Vår Exklusiva Ovala Bastustuga i Thermowood Planktimmer

Välkommen till en värld av överlägsen avkoppling och elegans med vår exklusiva färdigmonterade ovala bastustuga tillverkad i det exklusiva planktimmret Thermowood. Denna bastustuga är inte bara en byggnad; den är en smakfull fusion av tradition, modern teknik och lyx. Här är varför den är det ultimata valet för den som söker det allra bästa.

Varför Vår Ovala Bastustuga i Thermowood Är en Sann Mästerverk:

1. Thermowood Planktimmer: Vi använder enbart det exklusiva Thermowood planktimret som inte bara är vackert utan också otroligt hållbart. Thermowood har genomgått en speciell värmebehandlingsprocess som gör träet motståndskraftigt mot röta och försäkrar att din bastustuga inte bara behåller sin skönhet utan även sin integritet över tid.

2. Tidsenlig Design med Modern Touch: Vår ovala bastustuga kombinerar en tidlös form med moderna bekvämligheter. Den ergonomiska ovala formen ger en rymlig och inbjudande atmosfär, medan skiljeväggen i härdat glas inte bara ger en känsla av rymd utan också en touch av exklusivitet.

3. Stabilitet och Stillastående Elegans: Det Thermowood planktimmer vi använder rör sig inte med tiden, vilket säkerställer att din bastustuga förblir stabil och i perfekt skick år efter år. Dess ovala form ger en sensationell estetik, och bastustugan kommer att vara en prydnad i din trädgård eller på din tomt.

4. Lyxig Behandling Invändigt och Utvändigt: Denna bastustuga är inte bara vacker – den är behandlad invändigt och utvändigt för att skydda träet mot elementens påverkan. Det innebär att din bastustuga kommer att vara lika vacker och hållbar både på insidan och utsidan.

5. En Plats för Total Avkoppling: Stig in i vår ovala bastustuga och låt värmen och doften av Thermowood omfamna dig. Här kan du slappna av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar i en atmosfär av ren välbefinnande och lugn.

Denna bastustuga är inte bara en byggnad – den är en investering i ditt välbefinnande och en deklaration av stil. Ge dig själv förmånen att äga en bastustuga som inte bara är vacker idag, utan även i många år framöver. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om en oval bastustuga i Thermowood planktimmer som är en sann källa till glädje och frid.

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.