Bastutunna thermowood

EXKLUSIV & VÄLBYGGD BASTUTUNNA

Utforska Vår Värld av Lyx och Hållbarhet: Färdigmonterade Bastutunnor i Thermowood Planktimmer

Välkommen till vår exklusiva kollektion av färdigmonterade bastutunnor, där tradition möter innovation och elegans. Våra bastutunnor är tillverkade av det exklusiva planktimmret Thermowood, ett material som inte bara utstrålar skönhet utan också står emot röta och rör sig inte med tiden. Denna enastående kvalitet kombineras med bekvämligheten av färdigmontering och inkluderad behandling både utvändigt och invändigt för en bekymmersfri och lyxig bastuupplevelse.

Varför Våra Thermowood Bastutunnor Utstickande:

1. Thermowood Planktimmer: Vår bastutunna är byggd av Thermowood, ett unikt trämateriel som genomgår en värmebehandling för att öka motståndet mot röta och insektsangrepp. Detta garanterar inte bara hållbarhet utan ger också en varm och inbjudande atmosfär som bara riktigt trä kan erbjuda.

2. Färdigmonterad Bekvämlighet: Vi har gjort det enkelt för dig. Vår bastutunna levereras färdigmonterad och klar för användning. Inga krångliga byggprocesser eller långa väntetider – du kan snabbt och smidigt börja njuta av din bastu.

3. Röta och Rörelsebeständighet: Thermowood är känt för sin överlägsna hållbarhet. Vår bastutunna kommer inte bara att stå emot röta, den kommer heller inte att deformeras eller spricka med tiden. Du kan vara säker på att din bastu kommer se lika vacker ut år efter år.

4. Inkluderad Behandling: För att säkerställa långvarig skönhet och hållbarhet inkluderar våra bastutunnor behandling både utvändigt och invändigt. Det innebär att du inte behöver oroa dig för att söka efter lämpliga behandlingsmetoder – vi har redan tagit hand om det åt dig.

5. En Investering i Välbefinnande: Din bastu är inte bara en byggnad, det är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Den erbjuder en plats att koppla av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar. Med våra Thermowood bastutunnor investerar du i en plats för total avkoppling och återhämtning.

Upptäck den ultimata bastuupplevelsen med våra färdigmonterade bastutunnor i Thermowood planktimmer. Kontakta oss idag för att låta oss guida dig till din drömbastu – en plats där kvalitet, skönhet och välbefinnande förenas på ett oslagbart sätt.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30