Bastustuga isolerad

Upplev Lyxen av Nordsauna premium

Välkommen till vårt exklusiva sortiment av premium bastustugor, där komfort möter elegans och tradition möter innovation. Vi förstår att bastun är mer än bara ett utrymme för avkoppling, det är en plats för ro och återhämtning, för att vårda kropp och själ. Därför har vi skapat en kollektion av bastustugor som kombinerar förstklassigt hantverk med modern design, så att varje stund du spenderar där blir en upplevelse i världsklass.

Flera Färdiga Modeller Att Välja Bland

Vår samling av färdiga bastustugor erbjuder ett brett utbud av storlekar, stilar och materialval för att passa alla behov och smaker. Oavsett om du föredrar traditionellt trä, moderna metalliska accenter eller en elegant kombination av båda, har vi en modell som kommer att förtrolla dig. Varje bastustuga är tillverkad av högkvalitativa material som är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet och prestanda.

Varför Välja Vår Premium Bastustugor?

  • Högkvalitativa Material: Våra bastustugor är tillverkade av noggrant utvalda material för hållbarhet och prestanda.

  • Exklusiv Design: Varje bastustuga i vårt sortiment är skapad med tanke på både stil och funktion, vilket ger en unik och elegant atmosfär.

  • Anpassningsbarhet: Oavsett om du väljer en färdig modell eller skapar din egen, kan du anpassa varje detalj för att passa dina behov och smak.

  • Gratis 3D Visualisering: Kontakta oss med dina önskemål, du kommer tillsammans med en säljare få fram en 3d visualisering av din dröm sauna, helt gratis.

  • Kontakta oss idag för att börja skapa din drömbastu – en plats där komfort, stil och avkoppling möts på ett perfekt sätt.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30