Badtunna

möt våra badtunnor

Upplev Ren Avkoppling i Våra Lyxiga Badtunnor: Naturens Egna Spa i Din Trädgård

Vår kollektion av badtunnor representerar en fusion av form och funktion. Vi presenterar inte bara en plats för avkoppling, utan ett exklusivt spa-upplevelse direkt i din egen trädgård. Med fokus på högsta kvalitet och kundnöjdhet erbjuder våra badtunnor en oöverträffad avkoppling som sträcker sig bortom det vanliga. Här är varför våra badtunnor är i en klass för sig.

Varför Våra Badtunnor är Utmärkta:

1. Högsta Kvalitet i Varje Detalj: Varje badtunna i vår kollektion är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet. Från den hållbara stommen till de finaste ytbehandlingarna garanterar vi en hållbarhet och enastående estetik som varar över tid.

2. Anpassningsbara Tillval: Vi erbjuder exklusiva tillval för att göra din badtunna till din alldeles egna lyxoas. Lägg till bubbelsystemet för en skön massageeffekt, LED-belysning för en atmosfärisk upplevelse och ett avancerat reningsverk för att hålla vattnet kristallklart – allt skräddarsytt för dina behov.

3. Bekväm och Hållbar Design: Våra badtunnor är konstruerade för bekvämlighet och hållbarhet. Med ergonomisk design och bekväma sittytor erbjuder varje badtunna en avkopplande plats att njuta av med familj och vänner.

4. Garanti för Kvalitet och Trygghet: Vi är så övertygade om vår produkts kvalitet att vi erbjuder en 2-års garanti som täcker alla delar av din badtunna. Det är vår trygghet till dig om att du investerar i något av högsta standard.

5. Miljövänliga Alternativ: Vårt reningsverk håller vattnet fräscht och klart utan att behöva bytas efter varje bad. Detta inte bara sparar vatten, utan gör också din badtunna till ett miljövänligt val.

6. Skapa Minnen och Koppla Av: Badtunnan är mer än bara en plats att bada i; det är en plats där minnen skapas och band stärks. Oavsett om det är en festlig stund med vänner eller en romantisk kväll för två, skapar din badtunna minnen som varar livet ut.

Njut av den ultimata avkopplingen och investera i en badtunna som är lika vacker som den är funktionell. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att välja den perfekta badtunnan som kommer att förvandla din trädgård till en fristad för lyxig avkoppling och välbefinnande.

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.