Badtunna

möt våra badtunnor

Upplev Ren Avkoppling i Våra Lyxiga Badtunnor: Naturens Egna Spa i Din Trädgård

Vår kollektion av badtunnor representerar en fusion av form och funktion. Vi presenterar inte bara en plats för avkoppling, utan ett exklusivt spa-upplevelse direkt i din egen trädgård. Med fokus på högsta kvalitet och kundnöjdhet erbjuder våra badtunnor en oöverträffad avkoppling som sträcker sig bortom det vanliga. Här är varför våra badtunnor är i en klass för sig.

Varför Våra Badtunnor är Utmärkta:

1. Högsta Kvalitet i Varje Detalj: Varje badtunna i vår kollektion är tillverkad med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet. Från den hållbara stommen till de finaste ytbehandlingarna garanterar vi en hållbarhet och enastående estetik som varar över tid.

2. Anpassningsbara Tillval: Vi erbjuder exklusiva tillval för att göra din badtunna till din alldeles egna lyxoas. Lägg till bubbelsystemet för en skön massageeffekt, LED-belysning för en atmosfärisk upplevelse och ett avancerat reningsverk för att hålla vattnet kristallklart – allt skräddarsytt för dina behov.

3. Bekväm och Hållbar Design: Våra badtunnor är konstruerade för bekvämlighet och hållbarhet. Med ergonomisk design och bekväma sittytor erbjuder varje badtunna en avkopplande plats att njuta av med familj och vänner.

4. Garanti för Kvalitet och Trygghet: Vi är så övertygade om vår produkts kvalitet att vi erbjuder en 2-års garanti som täcker alla delar av din badtunna. Det är vår trygghet till dig om att du investerar i något av högsta standard.

5. Miljövänliga Alternativ: Vårt reningsverk håller vattnet fräscht och klart utan att behöva bytas efter varje bad. Detta inte bara sparar vatten, utan gör också din badtunna till ett miljövänligt val.

6. Skapa Minnen och Koppla Av: Badtunnan är mer än bara en plats att bada i; det är en plats där minnen skapas och band stärks. Oavsett om det är en festlig stund med vänner eller en romantisk kväll för två, skapar din badtunna minnen som varar livet ut.

Njut av den ultimata avkopplingen och investera i en badtunna som är lika vacker som den är funktionell. Kontakta oss idag för att utforska vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att välja den perfekta badtunnan som kommer att förvandla din trädgård till en fristad för lyxig avkoppling och välbefinnande.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30