Bastustuga Timmer

Klassisiska bastustugor i timmer

Välkommen till en värld av ultimat avkoppling och autentisk charm. Våra färdigmonterade bastustugor i planktimmer är inte bara enkla strukturer – de är eleganta mästerverk, tillverkade med omsorg och precision för att ge dig den ultimata bastuupplevelsen. Oavsett om du drömmer om en traditionell bastu med en touch av modernitet eller en lyxig fristad i skogen, så har vi det perfekta svaret för dig.

Varför Välja Våra Färdigmonterade Bastustugor i Planktimmer?

1. Handtillverkade Mästerverk: Varje bastustuga är skapad med kärlek och expertis av våra skickliga hantverkare. Vi lägger stort fokus på detaljer och kvalitet, och varje planktimmer är noggrant utvalt för att säkerställa en lång livslängd och en genuin känsla.

2. Anpassningsbara Efter Dina Önskemål: Vi förstår att varje kund är unik, och därför erbjuder vi möjligheten att anpassa våra färdigmonterade bastustugor efter dina specifika önskemål. Om ingen av våra befintliga modeller passar perfekt, inga problem! Vi är redo att göra små eller stora ändringar för att skapa den bastustuga du alltid har drömt om.

3. Högkvalitativt Planktimmer: Vi använder endast det finaste planktimmret, vars naturliga skönhet framhävs av noggrann behandling och bearbetning. Detta garanterar inte bara hållbarhet, utan ger också din bastustuga en autentisk och rustik känsla som inte går att återskapa med konstgjorda material.

4. Snabb Installation och Bekymmersfri Ägande: Våra färdigmonterade bastustugor är enkla att installera och kräver minimalt underhåll. Du kan snabbt komma igång med din bastuupplevelse och ägna mer tid åt att njuta av värmen och friden.

5. En Investering i Ditt Välbefinnande: En bastu är inte bara en byggnad – det är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Den erbjuder en plats att slappna av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar. Med våra färdigmonterade bastustugor investerar du i en livsstil och en plats för total avkoppling.

Släpp fantasin lös och låt oss hjälpa dig att skapa din drömbastu. Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och låt oss tillsammans skapa den bastu du alltid har drömt om – en plats där dina bastudrömmar blir verklighet.

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.