Bastustuga Timmer

Klassisiska bastustugor i timmer

Välkommen till en värld av ultimat avkoppling och autentisk charm. Våra färdigmonterade bastustugor i planktimmer är inte bara enkla strukturer – de är eleganta mästerverk, tillverkade med omsorg och precision för att ge dig den ultimata bastuupplevelsen. Oavsett om du drömmer om en traditionell bastu med en touch av modernitet eller en lyxig fristad i skogen, så har vi det perfekta svaret för dig.

Varför Välja Våra Färdigmonterade Bastustugor i Planktimmer?

1. Handtillverkade Mästerverk: Varje bastustuga är skapad med kärlek och expertis av våra skickliga hantverkare. Vi lägger stort fokus på detaljer och kvalitet, och varje planktimmer är noggrant utvalt för att säkerställa en lång livslängd och en genuin känsla.

2. Anpassningsbara Efter Dina Önskemål: Vi förstår att varje kund är unik, och därför erbjuder vi möjligheten att anpassa våra färdigmonterade bastustugor efter dina specifika önskemål. Om ingen av våra befintliga modeller passar perfekt, inga problem! Vi är redo att göra små eller stora ändringar för att skapa den bastustuga du alltid har drömt om.

3. Högkvalitativt Planktimmer: Vi använder endast det finaste planktimmret, vars naturliga skönhet framhävs av noggrann behandling och bearbetning. Detta garanterar inte bara hållbarhet, utan ger också din bastustuga en autentisk och rustik känsla som inte går att återskapa med konstgjorda material.

4. Snabb Installation och Bekymmersfri Ägande: Våra färdigmonterade bastustugor är enkla att installera och kräver minimalt underhåll. Du kan snabbt komma igång med din bastuupplevelse och ägna mer tid åt att njuta av värmen och friden.

5. En Investering i Ditt Välbefinnande: En bastu är inte bara en byggnad – det är en investering i din hälsa och ditt välbefinnande. Den erbjuder en plats att slappna av, rena sinnet och lindra kroppens spänningar. Med våra färdigmonterade bastustugor investerar du i en livsstil och en plats för total avkoppling.

Släpp fantasin lös och låt oss hjälpa dig att skapa din drömbastu. Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och låt oss tillsammans skapa den bastu du alltid har drömt om – en plats där dina bastudrömmar blir verklighet.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30