10% RABATT!

Gäller på rund bastu och bastustuga funkis t.o.m. 31 januari 2023. Rabatten dras i kassan!

OM OSS

ETT RIKTIGT FAMILJEFÖRETAG

Hej! Det är vi  – Thomas, Elin och Anders – som är Klappträna, ett snickeri i Säter i Dalarna.

Vi har snickrat både badtunnor, bastur och annat på annat håll tidigare, men 2016 kände vi att det var dags att prova våra egna vingar.

Många frågar var vi fick vårt namn ifrån. Vi ville helt enkelt ha något som skulle sätta sig på minnet och som dessutom speglade oss som personer. Inte för att vi är några riktiga klappträn, kanske, men namnet borde i alla fall ge en indikation om att vi tycker livet – och arbetsdagen – blir lite roligare om man har glimten i ögat.

INTE BARA BADTUNNOR

Huvudfokus i vår verksamhet är att bygga badtunnor och bastustugor. Men självklart åtar vi oss gärna även andra uppdrag. Det mesta går att lösa, så tveka inte att höra av dig med din idé!

 

På Klappträna har vi aldrig tråkigt. Du kan vara säker på att din badtunna eller bastu är tillverkad med ett leende på våra läppar.
Vi bygger inte bara de produkter du hittar i vårt ordinarie sortiment. Har du andra idéer är det bara att slå oss en signal!

SÖK PÅ KLAPPTRANA.SE

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

samarbetspartners