Grillkåta

GRILLKÅTA, EN OAS I TRÄDGÅRDEN.

Skapa Magi Under Stjärnorna med Våra Exklusiva Grillkåtor: Mer än Bara En Grillkväll, En Upplevelse

Välkommen till en värld där grillkvällar inte bara är en aktivitet, utan en äkta upplevelse. Våra robusta och elegant designade grillkåtor erbjuder dig den perfekta platsen för att samla familj och vänner under öppen himmel. Här kan du njuta av varma sommarkvällar, oavsett väder, och låta doften av grillat fylla luften. Varför inte göra din grillkväll till något utöver det vanliga?

Varför Våra Grillkåtor är Oslagbara:

1. Rejäl Konstruktion, Tidlös Design: Våra grillkåtor är tillverkade av de mest hållbara materialen, med en design som kombinerar rustik charm med modern elegans. Varje detalj är noga genomtänkt, från konstruktionen av träramen till den perfekt balanserade takstrukturen.

2. Anpassa Din Upplevelse: Våra grillkåtor erbjuder ett överflöd av tillval för att skräddarsy din upplevelse. Lägg till ett takfönster för att njuta av stjärnorna på himlen, utfällbara grillbord för extra arbetsyta, och bäddbara bänkar för bekväm sovplats. Varför inte gå ett steg längre och inkludera en bastu i din grillkåta för den ultimata spa-upplevelsen?

3. Året Runt-Upplevelse: Vår grillkåta är inte bara för sommaren. Den robusta konstruktionen och det högkvalitativa materialet gör den perfekt för grillkvällar under alla årstider. Fyll den med värme och ljus på vintern och njut av grillandet även när snön faller.

4. Skapa Minnen och Gemenskap: En grillkväll i våra grillkåtor är mer än bara matlagning; det är en möjlighet att skapa minnen och bygga gemenskap. Denna unika atmosfär skapar ett tillfälle för skratt, delade historier och nära samvaro.

5. En Investering i Kvalitet och Livskvalitet: Våra grillkåtor är inte bara en tillfällig investering; de är en investering i livskvalitet. De skapar ett utrymme där familj och vänner samlas, och där varje grillkväll blir ett äventyr.

Njut av livet till fullo och låt våra grillkåtor vara den plats där du skapar minnen som varar livet ut. Kontakta oss idag för att upptäcka hur våra grillkåtor kan förvandla din trädgård till en plats av magi och gemenskap. Gör din nästa grillkväll till en oförglömlig upplevelse i en av våra exklusiva grillkåtor.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30