Bastustuga clt

Säg hej till en ny era av bastustugor

Våra exklusiva bastustugor, konstruerade av högkvalitativt CLT, Cross Laminated Timber. Vår samling bastustugor kombinerar den urgamla traditionen av avkoppling och renande med modern innovation och design.

Vi förstår att varje individ har unika preferenser. Därför erbjuder vi anpassningsbara designalternativ som gör att du kan forma din bastu precis som du vill ha den, från interiörens layout till exteriörens finish.

Produktbeskrivning:

Våra bastustugor är utformade för att förena form och funktion, tillverkade av CLT, ett material som både är robust och estetiskt tilltalande. Den flerskiktiga korslamineringen ger en överlägsen stabilitet, vilket innebär att våra bastustugor kan stå emot de tuffaste klimatförhållanden – från isande vinterkyla till brännande sommarhetta. Med en naturlig motståndskraft mot fukt och mögel är dessa stugor byggda för att hålla, och varje väggpanel av trä bidrar till en harmonisk och lugn atmosfär som bara äkta trä kan förmedla.

Fördelar:

  1. Hållbarhet: CLT är känt för sin hållbarhet och lång livslängd. Detta gör bastustugorna till ett miljövänligt val som är byggt för att varaktigt integreras i din livsmiljö.

  2. Termisk Effektivitet: CLT har utmärkta isoleringsegenskaper som bidrar till att behålla värmen inuti bastun, vilket resulterar i lägre uppvärmningskostnader och en konstant, behaglig temperatur.

  3. Akustisk Komfort: Träets naturliga egenskaper erbjuder en tyst och avslappnande upplevelse, då det minskar buller och skapar en stillsam bastumiljö.

  4. Luftkvalitet: Trä andas naturligt, vilket bidrar till en bättre luftkvalitet inuti bastustugan. Det hjälper till att reglera fuktigheten och skapar en frisk och ren miljö.

  5. Estetisk Tilltalande: CLT erbjuder en vacker, naturlig yta som åldras med grace. Dessutom kan den anpassas med olika ytbehandlingar för att matcha din personliga stil och omgivning.

Funktion:

Våra bastustugor är designade med användarvänlighet i fokus. De kommer med allt du behöver för en komplett bastuupplevelse – Stugornas interiör kan anpassas för att inkludera olika typer av belysning och tillbehör, vilket skapar en personlig och unik bastu.

Om du är ute efter en bastu som förenar tradition och modernitet, som är byggd för att hålla och som ger en oöverträffad avkopplingsupplevelse, är våra CLT-bastustugor det självklara valet för dig. Upplev skillnaden med ett bygge som är lika stabilt som det är sofistikerat.

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.