Bastukåta

Klassisk bastukåta

Upplev äkta nordisk bastukultur i din egen trädgård med våra robusta bastukåtor, tillverkade av noggrant utvalt nordiskt planktimmer. Våra bastukåtor är utformade med fokus på både tradition och modern bekvämlighet och erbjuder en avkopplande bastuupplevelse som är enkel att montera och skräddarsy efter dina behov.

  • Nordiskt Planktimmer: Våra bastukåtor är tillverkade av högkvalitativt nordiskt planktimmer, känt för sin hållbarhet och naturliga skönhet. Detta material ger inte bara en rustik och charmig atmosfär utan säkerställer även lång livslängd och minimalt underhåll.

  • Modulär Design: Varje bastukåta levereras i moduler, komplett med tydliga monteringsanvisningar. Detta gör monteringen enkel och anpassningsbar, så du kan snabbt sätta upp din bastu och börja njuta av den avkopplande atmosfären.

  • Olika Storlekar: Våra bastukåtor finns i flera olika storlekar, vilket gör det möjligt för dig att välja den perfekta storleken för din trädgård eller ditt utrymme. Oavsett om du vill ha en intim bastu för två personer eller en rymlig bastu för familj och vänner, har vi alternativ som passar dina behov.

  • Kombikåtor Tillgängliga: För en komplett bastuupplevelse erbjuder vi även kombikåtor som inkluderar grillkåta och bastu. Dessa kombikåtor ger dig en komplett bastuupplevelse och extra utrymme för avkoppling och socialt umgänge med god mat.

Våra bastukåtor är inte bara en plats för bastubad, utan en plats för avkoppling, återhämtning och socialt umgänge. Oavsett om du vill skapa en avkopplande fristad för dig själv eller skapa ett socialt utrymme för vänner och familj, är våra bastukåtor det perfekta valet. Byggd med kärlek till nordisk design och hantverk, kommer vår bastukåta bli ett värdefullt och charmigt tillskott till din trädgård. Välkommen till en bastuupplevelse som är både tidlös och modern.

Black Friday! 10% RABATT gäller t.o.m 30 nov 2023.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30