BASTUVAGN

Kan det bli smidigare än en bastu på släp?

🔥 Upplev bastulivet i rörelse med vår mångsidiga bastuvagn! Med möjlighet att skräddarsy modellen för att passa olika behov och krav, tar vår bastuvagn bastuupplevelsen till nya nivåer oavsett var du befinner dig i Europa.

🌍 Eu-registrerad Frihet: Vår bastuvagn är designad för att erbjuda en oslagbar frihet. Med möjlighet att registreras i vilket EU-land som helst, är den redo att följa med dig på äventyr genom hela Europa. Oavsett om du vill njuta av en bastu medan du utforskar de pittoreska landskapen eller koppla av på en avlägsen plats.

🚗 Mångsidighet i Rörelse: Oavsett om du föredrar en 30-vagn eller en  80-vagn, kan vår bastuvagn anpassas för att passa dina exakta önskemål. Den är lätt att dra med dig, montera och demontera, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet. Ge ditt bastuliv en rörlig touch och njut av bastuupplevelsen var du än är.

💼 Företagsevent eller Privata Tillflyktsorter: Vår bastuvagn är inte bara ett transportmedel utan också en möjlighet att skapa minnesvärda ögonblick. Använd den för företagsevent, festivaler, uthyrning eller för att skapa en privat bastu-oas var som helst. Det är en investering i välbefinnande och en chans att sticka ut från mängden.

🛠️ Premium Kvalitet och Anpassning: Varje bastuvagn är skapad med noggrannhet och användning av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Dessutom erbjuder vi omfattande anpassningsalternativ för att matcha din personliga stil och behov.

Upptäck friheten, njut av flexibiliteten och skapa minnesvärda stunder med vår bastuvagn. Oavsett om du är en äventyrsentusiast, företagsledare eller bara en bastuälskare, är denna mobilbastu designad för att göra ditt bastuliv levande och rörligt! 

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Vid leverans måste man ordna med avlastning med något med gafflar (gäller ej badtunnor, ställs av vid tomtgräns) Behöver man kranbil så faktureras det i efterhand, då spannet kan skilja hos olika åkerier och beroende hur långt den ska lyftas.

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30