BASTUVAGN

Kan det bli smidigare än en bastu på släp?

🔥 Upplev bastulivet i rörelse med vår mångsidiga bastuvagn! Med möjlighet att skräddarsy modellen för att passa olika behov och krav, tar vår bastuvagn bastuupplevelsen till nya nivåer oavsett var du befinner dig i Europa.

🌍 Eu-registrerad Frihet: Vår bastuvagn är designad för att erbjuda en oslagbar frihet. Med möjlighet att registreras i vilket EU-land som helst, är den redo att följa med dig på äventyr genom hela Europa. Oavsett om du vill njuta av en bastu medan du utforskar de pittoreska landskapen eller koppla av på en avlägsen plats.

🚗 Mångsidighet i Rörelse: Oavsett om du föredrar en 30-vagn eller en  80-vagn, kan vår bastuvagn anpassas för att passa dina exakta önskemål. Den är lätt att dra med dig, montera och demontera, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet. Ge ditt bastuliv en rörlig touch och njut av bastuupplevelsen var du än är.

💼 Företagsevent eller Privata Tillflyktsorter: Vår bastuvagn är inte bara ett transportmedel utan också en möjlighet att skapa minnesvärda ögonblick. Använd den för företagsevent, festivaler, uthyrning eller för att skapa en privat bastu-oas var som helst. Det är en investering i välbefinnande och en chans att sticka ut från mängden.

🛠️ Premium Kvalitet och Anpassning: Varje bastuvagn är skapad med noggrannhet och användning av högkvalitativa material för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet. Dessutom erbjuder vi omfattande anpassningsalternativ för att matcha din personliga stil och behov.

Upptäck friheten, njut av flexibiliteten och skapa minnesvärda stunder med vår bastuvagn. Oavsett om du är en äventyrsentusiast, företagsledare eller bara en bastuälskare, är denna mobilbastu designad för att göra ditt bastuliv levande och rörligt! 

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.