Lusthus

ETT LUSTHUS FÖR DEN KRÄSNE

Förvandla Din Trädgård Till En Drömlik Oas Med Våra Lusthus: En Plats För Gemenskap och Avkoppling

Våra rejäla lusthus är inte bara en uteplats; de är porten till en värld av gemenskap och avkoppling mitt i din trädgård. Dessa vackra strukturer är skapade för att ge dig en plats där familj och vänner kan samlas och dela glädje, skratt och god mat. Här är varför våra lusthus är den ultimata investeringen för ditt utomhusliv.

Varför Våra Lusthus Är Oöverträffade:

1. Kvalitet och Hållbarhet: Våra lusthus är tillverkade av högkvalitativa material som är byggda för att hålla över tid. Den rejäla konstruktionen garanterar inte bara lång livslängd utan ger även en känsla av stabilitet och pålitlighet.

2. Extra Uteplats och Grillmöjligheter: Ett lusthus är inte bara en plats att sitta; det är en extra utomhusplats där du kan njuta av frisk luft och det vackra utomhusväder. Många av våra lusthus kommer med möjligheten att integrera en grill, så du kan laga läckra måltider samtidigt som du umgås med dina nära och kära.

3. Levereras i Moduler med Tydliga Instruktioner: Vi vet värdet av enkelhet och bekvämlighet. Därför levereras våra lusthus i enkla moduler och med tydliga monteringsanvisningar. Du behöver inte vara en byggmästare för att skapa din drömutomhusplats – vi gör processen så smidig som möjligt.

4. Skräddarsydda För Dina Behov: Våra lusthus kommer i olika storlekar och stilar för att passa din trädgård och din smak. Oavsett om du föredrar en klassisk design eller en modernare estetik, har vi lusthuset som kommer att komplettera din utomhusmiljö på bästa sätt.

5. En Plats För Gemenskap och Avkoppling: Ett lusthus är mer än bara en struktur; det är en plats där minnen skapas och relationer stärks. Oavsett om det är en familjemiddag eller en grillfest med vänner, blir ditt lusthus en central plats för glädje och samvaro.

Förvandla din trädgård till en plats av skönhet och glädje med ett av våra eleganta och hållbara lusthus. Kontakta oss idag för att upptäcka vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att skapa din drömutomhusplats – en plats där glädje och avkoppling väntar runt varje hörn.

Våra modeller

KÖPINFO / Purchase Information

Observera att alla bilder som visas är exempelbilder med fönster och tillbehör. Var noga med att läsa beskrivningen för att förstå vad som faktiskt ingår. Om du har specifika önskemål gällande fönster, tveka inte att begära en offert.

När det gäller leverans är det nödvändigt att ordna med avlastning, vilket kräver utrustning med gafflar (detta gäller inte för badtunnor, som levereras vid tomtgränsen). Om det behövs en kranbil kommer detta att faktureras i efterhand, eftersom kostnaden kan variera beroende på transportföretag och avståndet som behöver lyftas.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion innan du lägger din beställning. Naturligtvis är det också möjligt att lägga din beställning på detta sätt.

Vi har strävat efter att tillhandahålla så mycket information som möjligt på vår webbplats. Men vi förstår självklart om det finns frågor eller funderingar som inte har besvarats här. 

Please note that all images shown are example images of windows and accessories. It is important to read the description carefully to understand what is actually included. If you have specific requests regarding windows, do not hesitate to ask for a quote.

Regarding delivery, it is necessary to arrange for offloading, which requires equipment with forks (this does not apply to hot tubs, which are delivered at the property line). If a crane truck is needed, this will be invoiced afterwards, as the cost can vary depending on the transport company and the distance to be lifted.

You are always welcome to contact us via phone, email, or our chat function before placing your order. Of course, it is also possible to place your order through these methods.

We have tried to provide as much information as possible on our website. However, we fully understand if there are any questions or concerns that have not been addressed here.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Öppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen. Open 24/7 online, quick contact through the chat function.

NordsaunaÖppet 24/7 på nätet snabb kontakt i chattfunktionen.
Open 24/7 online, quick contact through the chat function.