Lusthus

ETT LUSTHUS FÖR DEN KRÄSNE

Förvandla Din Trädgård Till En Drömlik Oas Med Våra Lusthus: En Plats För Gemenskap och Avkoppling

Våra rejäla lusthus är inte bara en uteplats; de är porten till en värld av gemenskap och avkoppling mitt i din trädgård. Dessa vackra strukturer är skapade för att ge dig en plats där familj och vänner kan samlas och dela glädje, skratt och god mat. Här är varför våra lusthus är den ultimata investeringen för ditt utomhusliv.

Varför Våra Lusthus Är Oöverträffade:

1. Kvalitet och Hållbarhet: Våra lusthus är tillverkade av högkvalitativa material som är byggda för att hålla över tid. Den rejäla konstruktionen garanterar inte bara lång livslängd utan ger även en känsla av stabilitet och pålitlighet.

2. Extra Uteplats och Grillmöjligheter: Ett lusthus är inte bara en plats att sitta; det är en extra utomhusplats där du kan njuta av frisk luft och det vackra utomhusväder. Många av våra lusthus kommer med möjligheten att integrera en grill, så du kan laga läckra måltider samtidigt som du umgås med dina nära och kära.

3. Levereras i Moduler med Tydliga Instruktioner: Vi vet värdet av enkelhet och bekvämlighet. Därför levereras våra lusthus i enkla moduler och med tydliga monteringsanvisningar. Du behöver inte vara en byggmästare för att skapa din drömutomhusplats – vi gör processen så smidig som möjligt.

4. Skräddarsydda För Dina Behov: Våra lusthus kommer i olika storlekar och stilar för att passa din trädgård och din smak. Oavsett om du föredrar en klassisk design eller en modernare estetik, har vi lusthuset som kommer att komplettera din utomhusmiljö på bästa sätt.

5. En Plats För Gemenskap och Avkoppling: Ett lusthus är mer än bara en struktur; det är en plats där minnen skapas och relationer stärks. Oavsett om det är en familjemiddag eller en grillfest med vänner, blir ditt lusthus en central plats för glädje och samvaro.

Förvandla din trädgård till en plats av skönhet och glädje med ett av våra eleganta och hållbara lusthus. Kontakta oss idag för att upptäcka vårt sortiment och låt oss hjälpa dig att skapa din drömutomhusplats – en plats där glädje och avkoppling väntar runt varje hörn.

Våra modeller

KÖPINFO

Observera att alla bilder är exempelbilder med fönster och tillbehör, läs noga vad som ingår i beskrivningen. Har man speciella önskemål med fönster be om en offert. 

Självklart går det utmärkt att slå oss en signal, eller skicka ett mejl, innan du beställer. Och lika självklart går det bra även att lägga beställningen den vägen.

Vi har försökt att ge så mycket information som möjligt här på vår webbplats, men självklart har vi stor förståelse för att det kan finnas saker du undrar som vi inte har fått med.

KONTAKTA OSS

Hitta hit

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

KONTAKTA OSS

Vill du lägga en beställning? Eller har du en fråga om våra produkter?

Genom att klicka på Skicka godkänner du vår integritetspolicy.

SÖK PÅ NORDSAUNA

Svea Bank logotyp

Dela upp betalningen. Räntefritt upp till 24 månader, max 50.000 kronor. Med ränta upp till 72 månader, max 100.000 kronor. Ansök nu om kredit hos SVEA Ekonomi. Vi har även Wasa kredit räntefritt upp till 36 mån, max 100.000 kronor, kontakta oss för denna lösning.

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30

Nordsauna
Kungsvägen 31
783 32 Säter

Öppettider butiken i Säter:
Måndag-Torsdag 08-16
Fredag 08-11.30